Levering lige til døren tirsdag, onsdag, torsdag og fredag for 49 kr. - Fri fragt ved køb på over 799 kr.
(0)

HVAD KAN VI TILBYDE JER?

Vi tilbyder salg direkte til private kunder med hang til god kvalitet samt B2B markedet primært rettet mod landets bedste restauranter, slagtere og kantiner. Med en produktion på over 900 grise årligt har vi en unik mulighed for at tilbyde vores jer en løsning, der sørger for, at I har mulighed for at modtage højkvalitetsprodukter i de ønskede mængder.

Der sælges halve og hele grise lige som der tilbydes udskæringer tilpasset dit eller jeres behov.

Vi lægger vægt på konsensus orienterede løsninger, hvor kvalitet og langtidsholdbare personlige relationer vægtes højt.

Lokale fødevarer | Dyrevelfærd | Miljøfokus

Grisene lever primært af tørfoder, som består af korn og mineraler tilpasset grisens behov. Desuden tilbydes grisene forskellige rødder, bær, skud mm. qua deres liv i naturen. De kobberbrune Duroc grise har ydermere tilgang til et nedkølende sølehul, hvis nødvendigt om sommeren.

Når grisene vejer ca. 120-135 kg. er fedtmarmoreringen på sit bedste, og dermed er kødets kvalitet på sit højeste. Ved denne vægt udplukker vi personligt grisene, som fodres ind i en fangefold stille og roligt. Herfra bliver grisene hentet af vores lokale dyrlægekontrollerede slagter, som sørger for en så skånsom transport som muligt. Grisene går i egen sti op til slagtning og der er tid til den enkelte gris ved slagteren. Dette er essentielt for os, da den minimale stressfaktor sikrer kød af allerhøjeste kvalitet.

Duroc racen adskiller sig ikke blot fra de velkendte lyse grise på dens naturlige kobberbrune farve, men i højere grad på dens meget smagfulde og saftige kød. Dette er årsagen til, at renracede Duroc grise ofte går under navnet gourmet grise.

Krogmodnet kød

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder. Derfor har vi valgt at krogmodne vores kød til gårdbutikken og web-shoppen. Det betyder helt praktisk, at vores grise efter slagtning hænger en uge på krogen ved slagteren hvor kødet modnes. Dette er med til at give en mere kraftig og intens smag, hvilket vores flotte marmorerede kød egner sig godt til. Den intramuskulære fedtstruktur smelter ved tilberedningen og er med til at give et saftigt og mørt stykke kød.

Lær mere om Ladegaard Duroc

Værdier, mission og vision

Vores vision | At være den foretrukne leverandør af duroc kød til high-end restauranter, kvalitetsbevidste slagtere samt private forbrugere.

Vores mission | At levere lokalt opdrættet duroc kød til landets bedste restauranter og slagtere af udsøgt kvalitet, der sikrer det bedste grundlag for vores kunders succes. At levere kød af højeste kvalitet direkte til den private forbruger.

At forsyne den danske fødevarebranche med et unikt produkt baseret på dyrevelfærd, miljøhensyn og med en lokal historie bag.

At være i stand til at levere ønskede mængder året rundt.


Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier | 

Vi arbejder hårdt for altid at levere den absolut højeste kvalitet og vi bestræber os på altid at yde vores kunder en service ud over det sædvanlige.

Vi tager ansvar for vores dyr, vores kunder og hinanden.

Hos os er et ord et ord og vi forventer det samme af leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

 • <p><strong>Gratis levering</strong> <br/>På ordre over 799 kr</p>

  Gratis levering
  På ordre over 799 kr

 • <p><strong>100% Dansk renracet</strong> Duroc grise</p>

  100% Dansk renracet Duroc grise

 • <p>Besøg gårdbutikken <br/>Onsdag kl. 11:00 - 17:30 <br/>Torsdag kl. 11:00 - 17:30<br/>Fredag kl. 11:00 - 17:30<br/>Lørdag kl. 10:00 - 14:00</p>

  Besøg gårdbutikken
  Onsdag kl. 11:00 - 17:30
  Torsdag kl. 11:00 - 17:30
  Fredag kl. 11:00 - 17:30
  Lørdag kl. 10:00 - 14:00

 • <p>Bestil senest tirsdag kl. 09.00 til levering onsdag eller bestil senest torsdag kl. 09.00 til levering fredag.</p>

  Bestil senest tirsdag kl. 09.00 til levering onsdag eller bestil senest torsdag kl. 09.00 til levering fredag.