x

KURV (0)

Leveringspriser

Køb for 1.499,00 DKK mere og få gratis fragt

Levering koster  95kr
Gratis levering ved køb over  1499kr
Ordre under 400kr kan kun afhentes
Ordre under 400kr kan kun afhentes
Levering koster  95kr
Gratis levering ved køb over  1499kr
(0)

HVAD KAN VI TILBYDE JER?

Vi tilbyder salg direkte til private kunder med hang til god kvalitet samt B2B markedet primært rettet mod landets bedste restauranter, slagtere og kantiner. 

Der sælges halve og hele grise lige som der tilbydes udskæringer tilpasset dit eller jeres behov.

Vi lægger vægt på konsensus orienterede løsninger, hvor kvalitet og langtidsholdbare personlige relationer vægtes højt.

Lokale fødevarer | Dyrevelfærd | Miljøfokus

Vores grise lever i en stor åben stald, hvor de både får
mulighed for at hygge sig i den lune halmseng eller gå ud og aktivere sanserne under den åbne himmel og nyde solens stråler og vindens sus.

Friluftsgrisene vælger frit hvor de ønsker at opholde sig. Om vinteren nyder de især den friske halm til at holde sig varme, mens de om sommeren nyder at ligge
under vandstrålerne og blive kølet ned i solen.

Grisene lever primært at tørfoder og mineraler tilpasset grisenes
naturlige behov. Desuden har grisene mulighed for at rode i frisk spagnum fra den jyske muld, samt tygge sig igennem en masse lækkert græs når årstiden tillader det.

Når grisene vejer ca. 120-135 kg. er fedtmarmoreringen på sit bedste, og dermed er kødets kvalitet på sit højeste. Ved denne vægt udplukker vi roligt grisene. Herfra bliver grisene hentet af vores dyrlægekontrollerede slagter, som sørger for en så skånsom transport som muligt. Grisene bliver altid hentet af den samme chauffør. Grisene går i egen sti op til slagtning og der er tid til den enkelte gris ved slagteren. Dette er essentielt for os, da den minimale stressfaktor sikrer kød af allerhøjeste kvalitet.

Duroc racen adskiller sig ikke blot fra de velkendte lyse grise på dens naturlige kobberbrune farve, men i højere grad på dens meget smagfulde og saftige kød. Dette er årsagen til, at renracede Duroc grise ofte går under navnet gourmet grise.

Høj kvalitet hele vejen igennem

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder. Derfor har vi valgt at krogmodne vores kød til gårdbutikken og web-shoppen. Det betyder helt praktisk, at vores grise efter slagtning hænger på krogen indtil vores slagtere vurdere kvaliteten er i top. Dette er med til at give en mere kraftig og intens smag, hvilket vores flotte marmorerede kød egner sig godt til. Den intramuskulære fedtstruktur smelter ved tilberedningen og er med til at give et saftigt og mørt stykke kød.

Lær mere om Ladegaard Duroc

Værdier, mission og vision

Vores vision | At være den foretrukne leverandør af duroc kød til high-end restauranter, kvalitetsbevidste slagtere samt private forbrugere.

Vores mission | At levere lokalt opdrættet duroc kød til landets bedste restauranter og slagtere af udsøgt kvalitet, der sikrer det bedste grundlag for vores kunders succes. At levere kød af højeste kvalitet direkte til den private forbruger.

At forsyne den danske fødevarebranche med et unikt produkt baseret på dyrevelfærd, miljøhensyn og med en god historie bag.

At være i stand til at levere ønskede mængder året rundt.


Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier | 

Vi arbejder hårdt for altid at levere den absolut højeste kvalitet og vi bestræber os på altid at yde vores kunder en service ud over det sædvanlige.

Vi tager ansvar for vores dyr, vores kunder og hinanden.

Hos os er et ord et ord og vi forventer det samme af leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

 • <p><strong>Gratis levering</strong> <br/>På ordre over 1499 kr</p>

  Gratis levering
  På ordre over 1499 kr

 • <p><strong>100% Dansk renracet</strong> Duroc grise</p>

  100% Dansk renracet Duroc grise

 • <p><strong>Afhentning af webordre:</strong></p><p><strong>Tirsdag </strong>kl. 09.00-15.00<strong><br/>Onsdag </strong>kl. 09:00 – 15:00<br/><strong>Torsdag </strong>kl.<strong> </strong>09:00 - 15:00<br/><strong>fredag </strong>kl. 09:00 - 15:00 </p>

  Afhentning af webordre:

  Tirsdag kl. 09.00-15.00
  Onsdag
  kl. 09:00 – 15:00
  Torsdag kl. 09:00 - 15:00
  fredag kl. 09:00 - 15:00

 • <p>Levering hele Danmark hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.</p>

  Levering hele Danmark hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.