x

KURV (0)

Leveringspriser

Køb for 1.499,00 DKK mere og få gratis fragt

Levering koster  95kr
Gratis levering ved køb over  1499kr
Ordre under 400kr kan kun afhentes
(0)

HVAD KAN VI TILBYDE JER?

Vi tilbyder salg til private kunder med hang til god kvalitet samt B2B markedet primært rettet mod landets bedste restauranter, slagtere og kantiner. 

Vi lægger vægt på konsensus orienterede løsninger, hvor kvalitet og langtidsholdbare personlige relationer vægtes højt.

Lokale fødevarer | Dyrevelfærd | Miljøfokus

Vores grise lever i en stor åben stald, hvor de både får
mulighed for at hygge sig i den lune halmseng eller gå ud og aktivere sanserne under den åbne himmel og nyde solens stråler og vindens sus.

Friluftsgrisene vælger frit hvor de ønsker at opholde sig. Om vinteren nyder de især den friske halm til at holde sig varme, mens de om sommeren nyder at ligge
under vandstrålerne og blive kølet ned i solen.

Grisene lever primært at tørfoder og mineraler tilpasset grisenes
naturlige behov. Desuden har grisene mulighed for at rode i frisk spagnum fra den jyske muld, samt tygge sig igennem en masse lækkert græs når årstiden tillader det.

Når grisene vejer ca. 120-135 kg. er fedtmarmoreringen på sit bedste, og dermed er kødets kvalitet på sit højeste. Ved denne vægt udplukker vi roligt grisene. Herfra bliver grisene hentet af vores dyrlægekontrollerede slagter, som sørger for en så skånsom transport som muligt. Grisene bliver altid hentet af den samme chauffør. Grisene går i egen sti op til slagtning og der er tid til den enkelte gris ved slagteren. Dette er essentielt for os, da den minimale stressfaktor sikrer kød af allerhøjeste kvalitet.

Duroc racen adskiller sig ikke blot fra de velkendte lyse grise på dens naturlige kobberbrune farve, men i højere grad på dens meget smagfulde og saftige kød. Dette er årsagen til, at renracede Duroc grise ofte går under navnet gourmet grise.

Lær mere om Ladegaard Duroc

Værdier, mission og vision

Vores vision | At være den foretrukne leverandør af duroc kød til high-end restauranter, kvalitetsbevidste slagtere samt private forbrugere.

Vores mission | At levere lokalt opdrættet duroc kød til landets bedste restauranter og slagtere af udsøgt kvalitet, der sikrer det bedste grundlag for vores kunders succes. At levere kød af højeste kvalitet direkte til den private forbruger.

At forsyne den danske fødevarebranche med et unikt produkt baseret på dyrevelfærd, miljøhensyn og med en god historie bag.

At være i stand til at levere ønskede mængder året rundt.


Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier | 

Vi arbejder hårdt for altid at levere den absolut højeste kvalitet og vi bestræber os på altid at yde vores kunder en service ud over det sædvanlige.

Vi tager ansvar for vores dyr, vores kunder og hinanden.

Hos os er et ord et ord og vi forventer det samme af leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

 • <p><strong>Forhandlere over hele landet</strong><br/>Spørg efter Duroc ved din lokale forhandler</p>

  Forhandlere over hele landet
  Spørg efter Duroc ved din lokale forhandler

 • <p><strong>100% Dansk renracet</strong> Duroc grise</p>

  100% Dansk renracet Duroc grise

 • <p><strong>Lokal produceret kød</strong></p>

  Lokal produceret kød

 • <p><strong>Mulighed for levering til døren</strong></p>

  Mulighed for levering til døren