x

KURV (0)

Leveringspriser

Køb for 1.499,00 DKK mere og få gratis fragt

Levering koster  95kr
Gratis levering ved køb over  1499kr
Ordre under 400kr kan kun afhentes
(0)

Ladegaard Duroc
Engro salg

Kærlighed til produkter af høj kvalitet og dyrevelfærd

Læs om vores produkter

Service og kvalitet i fokus

Vi tilbyder salg på B2B markedet til landets restauranter, slagtere og kantiner med sans for kvalitet. Vi har i dag Danmarks største produktion af renracede duroc friluftsgrise, hvorfor vi har en unik mulighed for at tilbyde vores kunder en løsning, der sørger for, at I har mulighed for at modtage højkvalitetsprodukter i de ønskede mængder.

Alle produkter skæres, pakkes og leveres efter kundernes ønske.

Foruden salg af vores egne duroc grise tilbyder vi ligeledes velhængt oksekød, samt fersk dansk fjerkræ, vildt mv. 

Alt kødet skæres, forarbejdes og modnes som udgangspunkt af os selv og vores egne slagtere. Vi er med hele vejen fra jord til bord. 

Vi lægger vægt på konsensus orienterede løsninger, hvor kvalitet og langtidsholdbare personlige relationer vægtes højt.

Baggrund

Ladegaard Duroc er grundlagt i 2017 af fætrene Jens & Håkon Ladegaard Jensen. Det er i dag en moderne nicheproduktion med salg til både private og erhverv. De første grise blev opdrættet og solgt i foråret 2017.

I foråret 2021 overtog Ladegaard Duroc nye lokaler på Søndergade 108, Børkop.

Samtidig er der åbnet for nye produkter i form af bl.a. lokal græsfodret Murray Grey kød mv.

Alt kød skæres og pakkes af egne slagtere.

I dag sælges foruden vores egne Duroc grise, kvalitets oksekød, kyllingekød, vildt, fisk og grøntsager mv. til slagtere, restauranter og private personer. Vi glæder os til at byde nye kunder velkommen til en unik smagsoplevelse af vores kød året rundt.

Læs mere om os

Kvalitet frem for kvantitet

Vi giver jer muligheden for, at tilbyde jeres kunder et unikt produkt med en kvalitet og historie, som man ikke finder mange steder.

*Renracede Duroc grise af den bedste kvalitet på markedet 

*Udelukkende brug af so-grise

*Kød af topkvalitet med en super fedtmarmorering 

*Gennemgående fokus på dyrvelfærd fremfor salgsmærker 

*Grisene passes af passionerede folk med rødder i fagkundskaben

*Dyrene har mulighed for at udleve deres naturlige adfærd med god plads

*Grisene har ingen ring i trynen

*Skånsom og kort transport

*Gode afslappede forhold hos slagteren

*Bestemmer selv om de vil ligge i det varme halm eller opholde sig under åben himmel

Læs mere om vores grise

Lær mere om Ladegaard Duroc

Værdier, mission og vision

Vores vision | At være den foretrukne leverandør af duroc kød til high-end restauranter, kvalitetsbevidste slagtere samt private forbrugere.

Vores mission | At levere lokalt opdrættet duroc kød til landets bedste restauranter og slagtere af udsøgt kvalitet, der sikrer det bedste grundlag for vores kunders succes. At levere kød af højeste kvalitet direkte til den private forbruger.

At forsyne den danske fødevarebranche med et unikt produkt baseret på dyrevelfærd, miljøhensyn og med en god historie bag.

At være i stand til at levere ønskede mængder året rundt.


Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier | 

Vi arbejder hårdt for altid at levere den absolut højeste kvalitet og vi bestræber os på altid at yde vores kunder en service ud over det sædvanlige.

Vi tager ansvar for vores dyr, vores kunder og hinanden.

Hos os er et ord et ord og vi forventer det samme af leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

Det siger vores kunder om os

  • “Frilands Duroc passer på smukkeste vis ind i vores verden og den filosofi, som bærer menuerne på Ti Trin Ned: Nærhed, det lokale islæt, respekt og ikke mindst passion for natur og dyrevelfærd, der sikrer velsmag.”

    Rainer Gassner – Restaurant TI TRIN NED
  • “Vi er stolte af at kunne servere så lækkert et produkt i vores kantine på Ditmer. At have muligheden for selv at skære vores kød ud til de ting vi gerne vil producerer i vores procces i at lave alt fra bunden. En meget høj kvalitet af kød fra dyr, der har haft det godt, sætter vi stor pris på”

    Kim Leen – Køkkenchef Ditmer
  • "At bruge lokale samt bæredygtige produkter er essencen af vores restaurant. Så at anvende lokal Duroc gris fra Ladegaard Duroc af højeste kvalitet er fantastisk! Vi er stolte over vores samarbejde med Jens og Håkon; der arbejder med ligeså stor passion og respekt for naturen, samt råvarene som vi gør."

    Daniel Mcburnie – Restaurant Lyst

Kontakt os og lad os hjælpe dig

  • <p><strong>Forhandlere over hele landet</strong><br/>Spørg efter Duroc ved din lokale forhandler</p>

    Forhandlere over hele landet
    Spørg efter Duroc ved din lokale forhandler

  • <p><strong>100% Dansk renracet</strong> Duroc grise</p>

    100% Dansk renracet Duroc grise

  • <p><strong>Lokal produceret kød</strong></p>

    Lokal produceret kød

  • <p><strong>Mulighed for levering til døren</strong></p>

    Mulighed for levering til døren