OBS! Webshoppen er nu åben
0

Ladegaard Duroc
Erhverv

Læs om vores produkter

HVAD KAN VI TILBYDE JER

Vi tilbyder salg på B2B markedet til landets bedste restauranter og kantiner med sans for kvalitet. Med en produktion på over 500 grise årligt har vi en unik mulighed for at tilbyde vores kunder en løsning, der sørger for, at I har mulighed for at modtage højkvalitetsprodukter i de ønskede mængder.

Der sælges halve og hele grise lige som vi tilbyder udskæringer tilpasset jeres behov.

Vi lægger vægt på konsensus orienterede løsninger, hvor kvalitet og langtidsholdbare personlige relationer vægtes højt.

Kvalitet frem for kvantitet

Vi giver jer muligheden for, at tilbyde jeres kunder et unikt produkt med en kvalitet og historie, som man ikke finder mange steder. Jeres salg kunne tage udgangspunkt i følgende salgsparametrer:

*Renracede Duroc grise af den bedste kvalitet på markedet 

*Udelukkende brug af so-grise

*Kød af topkvalitet med en super fedtmarmorering 

*Gennemgående fokus på dyrvelfærd fremfor salgsmærker 

*Grisene passes af passionerede folk med rødder i fagkundskaben

*1 hektar/10.000 m2 → 30 grise → 333,33 m2 pr. gris 

*Dyrene har mulighed for at udleve deres naturlige adfærd med trynen i den jyske muld

*Grisene har ingen ring i trynen

*Antibiotika-fri grise

*Skånsom og kort transport

*Gode afslappede forhold hos slagteren

*Bor i varme og isolerede hytter, som er fyldt med halm

*Grisene lever på 2. års rødsvingel marker, hvilket er grundlag for en god og fast bund, så grisene i mindre grad kommer til at gå i mudder

*Grisene går på jord med en mere muldet/leret bonitet modsat andre frilandsgrise. Den kraftige jord er god til at fastholde næringsstofferne, hvilket gør at jorden vores grise går på er fyldt med sunde mineraler og vitaminer, som gør vi i sidste ende står med en stærkere gris

Læs mere om vores grise

Baggrund

Ladegaard Duroc er grundlagt i 2017 af fætrene Jens & Håkon Ladegaard Jensen. Det er i dag en moderne nicheproduktion med salg til både private og erhverv. De første grise blev opdrættet og solgt i foråret 2017. Næste hold blev leveret i efteråret 2017 og i foråret 2018 skalerede vi produktionen op for at imødekomme efterspørgslen.

I dag sælges ca. 500 Duroc grise årligt til slagtere, restauranter og private personer. Vi glæder os til at byde nye kunder velkommen til en unik smagsoplevelse af vores kød året rundt.

Ved større kunder kan produktionen skaleres yderligere op. Tag blot kontakt for dialog om jeres ønsker. 

Læs mere om os

Lær mere om Ladegaard Duroc

Værdier, mission og vision

Vores vision | At være den foretrukne leverandør af duroc kød til high-end restauranter, kvalitetsbevidste slagtere samt private forbrugere.

Vores mission | At levere lokalt opdrættet duroc kød til landets bedste restauranter og slagtere af udsøgt kvalitet, der sikrer det bedste grundlag for vores kunders succes. At levere kød af højeste kvalitet direkte til den private forbruger.

At forsyne den danske fødevarebranche med et unikt produkt baseret på dyrevelfærd, miljøhensyn og med en lokal historie bag.

At være i stand til at levere ønskede mængder året rundt.


Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier | 

Vi arbejder hårdt for altid at levere den absolut højeste kvalitet og vi bestræber os på altid at yde vores kunder en service ud over det sædvanlige.

Vi tager ansvar for vores dyr, vores kunder og hinanden.

Hos os er et ord et ord og vi forventer det samme af leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

Det siger vores kunder om os

  • “Frilands Duroc passer på smukkeste vis ind i vores verden og den filosofi, som bærer menuerne på Ti Trin Ned: Nærhed, det lokale islæt, respekt og ikke mindst passion for natur og dyrevelfærd, der sikrer velsmag.”

    Rainer Gassner – TI TRIN NED
  • “Vi er stolte af at kunne servere så lækkert et produkt i vores kantine på Ditmer. At have muligheden for selv at skære vores kød ud til de ting vi gerne vil producerer i vores procces i at lave alt fra bunden. En meget høj kvalitet af kød fra dyr, der har haft det godt, sætter vi stor pris på”

    Kim Leen – Køkkenchef Ditmer A/S
  • “Kød af højeste kvalitet, produceret med omsorg, som kan smages i hver bid.”

    Iver Tarp – De glade chefer, kogebogsforfatter og madentusiast

Kontakt os og få et tilbud

  • <p><strong>Gratis levering</strong> <br>På ordre over 799 kr</p>

    Gratis levering
    På ordre over 799 kr

  • <p><strong>100% Dansk renracet</strong> Duroc grise</p>

    100% Dansk renracet Duroc grise

  • <p>Kom og oplev den <br><strong>idylliske stemning</strong></p>

    Kom og oplev den
    idylliske stemning

  • <p>Bestil senest søndag kl. 16:00 <br>Levering hver onsdag</p>

    Bestil senest søndag kl. 16:00 
    Levering hver onsdag