Levering lige til døren tirsdag, onsdag, torsdag og fredag for 49 kr. - Fri fragt ved køb på over 799 kr.
(0)

To unge mænd der forsøger at sætte deres præg på fremtidens fødevareproduktion

Læs om os

Hvordan startede Ladegaard Duroc

Ladegaard Duroc startede med en spirende lyst til at udfordre den klassiske måde at drive landbrug på og skabe rammerne for en hverdag, hvor vi kunne nørde detaljer og faglighed samt dyrke både dyrevelfærd og miljøhensyn. Vi ønskede, at bringe dyrene, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder tæt sammen og skabe en oplevelse fra jord til bord. Et sted hvor der er fuldstændig transparens og hvor kunderne er mere end velkommen til at komme og følge grisenes liv på marken, følge med når slagteren afhenter dem eller når halmen spredes i hytterne. Vi har aktivt benyttes sociale medier til at skabe en kanal, hvor kunderne kan følge med i hverdagen hos Ladegaard Duroc og følge grisenes liv.

Hvem er vi?

Idéen om Ladegaard Duroc blev skabt af fætrene Håkon og Jens Ladegaard Jensen, som begge er født og opvokset i Pjedsted mellem Vejle og Fredericia. Håkon er vokset op på det moderne landbrug Thomasminde med en svineproduktion og både konventionel og økologisk planteavl og Jens er vokset op på gården Grønvang med en far, der er dybt forankret i den danske planteskolebranche. Det betyder, at vi altid har været omgivet af en stor kærlighed for og viden omkring naturen, planteavl og dyrehold og fra en meget ung alder har haft en stor interesse for vores omkringliggende omgivelser.

Vi er vokset op i innovative rammer med nysgerrighed og en konstant higen efter at gøre tingene bedre – det er noget vi har taget med os i forbindelse med stiftelsen af Ladegaard Duroc.

Foruden driften af Ladegaard Duroc læser Jens til skovingeniør på skovskolen i Nordsjælland, ligesom Håkon læser til jordbrugsteknolog i Aarhus.

CSR - Vi støtter den gode sag

Vi er en lokal virksomhed med stor omtanke for det nærmiljø, som har været med til at danne rammerne for vores muligheder. Derfor engagerer vi os også i lokale tiltag og støtter bl.a. Bredstrup Pjedsted Efterårsfest samt Bredstrup Pjedsted Sommerfest, som er arrangeret af og beror på lokale ildsjæle.

Vi er også meget bevidste om, at ikke alle unge mennesker har den opbakning og støtte, som vi har fået fra vores bagland til at realisere vores drøm. Derfor støtter vi gerne tiltag til fordel for børn og unge og har bl.a. igennem Ladies Circle støttet Red Barnet i Fredericias familie- og børnetilbud samt Mentorbarn, som begge er fantastiske projekter, der hjælper børn og unge med at få en bedre nutid og fremtid.

Hvem møder man hos Ladegaard Duroc?

I hverdagen passes grisene af vores dygtige medarbejder Mathias. Håkons far Niels har 35 års erfaring i branchen og er ligeledes en vigtig kapacitet for driften i hverdagen med gode råd og fif. Ham vil man også møde både hos grisene og hjemme på gården.

I gårdbutikken møder man Åshill og Johan fra familien, de tager smilende imod kunder på torsdage og lørdage og har altid kaffe på kanden og tid til at dele gode fif og finde den helt rette udskæring til dit behov.

Håkon og Jens varetager ved siden af studierne arbejdet med erhvervskunder og samarbejdspartnere i hverdagene, lige som de i weekenden passer grisene, sikrer en rolig afhentning til slagtning, efterser indhegning, hytterne og bruger en masse tid hos dyrene.

Verdensmål på skærebrættet

Hos Ladegaard Duroc har vi en gennemgående vision om at skabe et bedre imorgen. Derfor er forskellige elementer af FN's sytten verdensmål en inkorporeret del af vores værdisæt, samt tankegang. Vi arbejder især med element 3, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14 og 15.

Værdier, mission og vision

Vores vision | At være den foretrukne leverandør af duroc kød til high-end restauranter, kvalitetsbevidste slagtere samt private forbrugere.

Vores mission | At levere lokalt opdrættet duroc kød til landets bedste restauranter og slagtere af udsøgt kvalitet, der sikrer det bedste grundlag for vores kunders succes. At levere kød af højeste kvalitet direkte til den private forbruger.

At forsyne den danske fødevarebranche med et unikt produkt baseret på dyrevelfærd, miljøhensyn og med en lokal historie bag.

At være i stand til at levere ønskede mængder året rundt.


Vores arbejde tager udgangspunkt i vores værdier | 

Vi arbejder hårdt for altid at levere den absolut højeste kvalitet og vi bestræber os på altid at yde vores kunder en service ud over det sædvanlige.

Vi tager ansvar for vores dyr, vores kunder og hinanden.

Hos os er et ord et ord og vi forventer det samme af leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

 • <p><strong>Gratis levering</strong> <br/>På ordre over 799 kr</p>

  Gratis levering
  På ordre over 799 kr

 • <p><strong>100% Dansk renracet</strong> Duroc grise</p>

  100% Dansk renracet Duroc grise

 • <p>Besøg gårdbutikken <br/>Onsdag kl. 11:00 - 17:30 <br/>Torsdag kl. 11:00 - 17:30<br/>Fredag kl. 11:00 - 17:30<br/>Lørdag kl. 10:00 - 14:00</p>

  Besøg gårdbutikken
  Onsdag kl. 11:00 - 17:30
  Torsdag kl. 11:00 - 17:30
  Fredag kl. 11:00 - 17:30
  Lørdag kl. 10:00 - 14:00

 • <p>Bestil senest tirsdag kl. 09.00 til levering onsdag eller bestil senest torsdag kl. 09.00 til levering fredag.</p>

  Bestil senest tirsdag kl. 09.00 til levering onsdag eller bestil senest torsdag kl. 09.00 til levering fredag.